Skip to content

Friteuza pe gaz profesionala

friteuza pe gaz profesionala

Friteuza pe gaz profesionala este un instrument foarte important în toate tipurile de unități de catering angajate în diferite tipuri de feluri de mâncare, cum ar fi cele ce pregătesc cartofi, crochete, produse cu pesmet… pentru că facilitează în mare măsură viața de zi cu zi.

Vă sfătuiesc ca, atunci când mergeți să cumpărați o friteuza pe gaz profesionala, sa o faceți în funcție de dimensiune și numărul de clienți pe care ii veți servi în restaurantul sau barul dvs., deoarece de acest lucru va depinde de puterea, capacitatea și bineînțeles de prețul friteuzei pe gaz profesionale.

Avantajele friteuzei profesionale pe gaz

  • Friteuze pe gaz profesionale se evidentiaza fata de cele electrice pentru ca se încălzesc la o viteză mai mare și, de asemenea, gazul este mai ieftin decât energia electrică astfel ca friteuzele pe gaz profesionale vor oferi economii fata de cele electrice. Deși așa cum am menționat aici, acest lucru uneori nu este adevărat.
  • Cu ajutorul friteuzelor pe gaz profesionale veți putea atinge temperaturi mai ridicate decât în ​​cazul celor electrice, insa trebuie sa fiti atenți și sa nu treceți peste, veți arde mâncarea. De asemenea, dacă aveți posibilitatea de a utiliza gaz natural, vă recomand pentru că este o opțiune foarte profitabilă.

Dezavantajele friteuzelor pe gaz profesionale

  • Singurul dezavantaj real al acestui tip de friteuze este că, în anumite situatii, gazul de care au nevoie ar putea fi ceva mai scump în unele locuri decât în ​​altele. Cu toate acestea, dacă zona dvs. are un cost redus de gaz natural, cu siguranță cumpărarea unei friteuze pe gaz profesionale poate fi o alternativă viabilă dacă nu o veți folosi constant, altfel vă recomand o friteuza electrica profesionala.

Utilizarea, întreținerea și curățarea friteuzelor pe gaz profesionale

Utilizarea, întreținerea și curățarea friteuzelor pe gaz profesionaleFriteuzele pe gaz profesionale sunt, de obicei, cea mai bună alegere pentru prepararea alimentelor prăjite, deoarece ating o temperatură ridicată în mai puțin timp și consumă o cantitate mai mică de combustibil atâta timp cât nu sunt utilizate în mod permanent.

Curățarea și întreținerea friteuzelor pe gaz profesionale sunt aspecte de o importanță deosebită pentru siguranță și pentru a prelungi viața friteuzei în sine, pe lângă faptul că va veti bucura de mâncăruri prăjite cu gust bun. Este posibil să curățați aceste dispozitive cu puțină apă caldă și săpun de vase și să obțineți rezultate optime. Va explic mai jos:

Pași pentru curățarea friteuzelor pe gaz profesionale

  • Mută ​​friteuza într-un loc unde ai suficient spațiu pentru a lucra în liniște.
  • Scurge cât mai bine uleiul pe care l-ați folosit recent.
  • Răzuiește interiorul cu ajutorul unei spatule de cauciuc și îndepărtează resturile.
  • Umple tigaia aproape complet cu un amestec de apă caldă și 1/8 cană de detergent pentru vase. Lasă să stea aproximativ 30 de minute, astfel încât grăsimea să se poată dizolva. Apoi spala interiorul găleții folosind bureți și cârpe pentru a curăța și clăti resturile.
  • Dacă mai există grăsime, repetați pașii de mai sus.

Ce friteuza pe gaz profesionala să cumpărați

Pe baza criteriilor de putere, capacitate și preț, le-am selectat pe cele care sunt pentru mine cele mai bune friteuze de gaz profesionale, astfel încât să vă fie mai ușor să cumpărați friteuza de gaz profesionala care se potrivește cel mai bine la ceea ce căutați:

Concluziile

Friteuzele pe gaz profesionale sunt de multe ori cea mai bună alegere atat timp cât nu ai nevoie de ele pentru utilizarea constantă, în cazul în care este așa orienteaza-te să cumperi una electrica profesionala. Gazul de care ai nevoie poate fi natural sau propan.

Există 2 tipuri de friteuza pe gaz profesionala, de banc și pe picioare. În cazul primelor, acestea se referă la faptul că, de obicei, sunt așezate pe mesele inoxidabile și că, în mod normal, nu au nevoie de mult spațiu. În timp ce acestea din urmă, adică cele în picioare, sunt cele care au o dimensiune mai mare și, în consecință, ocupă mult mai mult spațiu în interiorul bucătăriilor.

În mod similar, acest tip de friteuze ating temperaturi mai ridicate decât friteuzele electrice și într-un timp mai scurt, cu toate acestea tind să își piardă căldura mult mai repede.

Friteuzele pe gaz profesionale trebuie să fie curățate în mod regulat și, de asemenea, acestea au nevoie de a se efectua lucrări de întreținere periodică, în scopul de a realiza și de a menține producția optimă.

Sper că am ajutat să clarific ce friteuză pe gaz profesionala să cumparati, dacă continuați să aveți îndoieli, lăsați-mi un comentariu sau trimiteți-mi un e-mail, mă voi bucura să vă ajut. Vă încurajez să citiți articolele mele pe alte tipuri de friteuze profesionale, eu sunt sigur că vă va ajuta să decideți ce friteuza profesionala să cumparati: friteuza profesionala electrica, friteuza de înaltă performanță și friteuze sub presiune profesionale. Și dacă doriți să reinnoiti friteuza de acasa, consultați celelalte articole mele despre friteuze de uz casnic. Apropo, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l împărtășești pentru a ajuta mai mulți oameni.